I u ovoj školskoj godini naši mladi volonteri pod mentorstvom školske psihologinje Marine Gavrančić sudjeluju u raznim projektima:

  • “Humanitarni buvljak”
  • velika humanitarna akcija: A DI SI TI?
  • posjet učenika KBC Firule, Dječji odjel: darovi za djecu
  • organizirana je radionica na temu Volonterski rad mladih, na kojoj su obrađene teme poput pomoć volontera, prava volontera, komunikacijske vještine, socijalne vještine….
  • redoviti sastanci koordinatora u Udruzi Most i školi
  • sudjelovanje na “Malom sajmu ideja”

Povodom uskrsnih blagdana u prostorima škole je organizirana radionica na temu „Uskrsna jaja“. Učenici sudjeluju u ovoj kreativnoj radionici izrađujući pisanice koje se potom prodaju, a cijeli prihod od prodaje je namijenjem za humanitarne svrhe. Prijašnjih godina smo prikupljeni novac donirali Dječjem odjelu KBC Split, udruzi MOST, te smo darovima i druženjem razveselili djecu u domu Maestral.

Dramska grupa tijekom nastavne godine priprema nekoliko predstava koje se izvode u domovima za djecu i dječjim vrtićima. Na taj način se kroz neobičan dramski posao  i pretvaranje u nekog drugog unaprjeđuje stvaralački i odgojni razvoj mladog čovjeka, a i velika je stvar zabaviti i nasmijati druge.

Novinarska grupa će tijekom školske godine pratiti i bilježiti svoja zapažanja o radu Škole i događajima u zajednici te objaviti e-Novine.

Sportska grupa DOMINIS pod vodstvom profesora Roglića već duži niz godina sudjeluje i ostvaruje zavidne rezultate na svim natjecanjima učenika srednjih škola iz nogometa, rukometa, odbojke, krosa, atletike, skijanja, streljaštva, stolnog tenisa,….